Agent exclusiv
            

Proiect Rezidential Omnix

Tot ce ai nevoie langa casa ta!
Omnix Club

Facilitati existente

1.

Sala de fitness
OMNIX BODY & MIND

"Mens sana in corpore sano", iata un dicton ce reflecta idealul spre care ar trebui sa tinda fiecare persoana, mai ales in conditiile si in ritmul in care se desfasoara viata cotidiana. Grijile, stresul, sedentarismul, alimentatia incorecta, obezitatea, iata doar cativa dintre factorii care va indeparteaza de  adevarul cuprins in celebrul dicton latin.

Experienta, pasiunea, profesionalismul si dotarile de top, iata doar cateva dintre elementele care va garanteaza ca la OMNIX CLUB veti  gasi conditii excelente sa pasiti cu placere in lumea sportului si a remodelarii corporale.

De ce OMNIX CLUB ? Pentru ca tu si familia ta meritati tot ce este mai bun!

"Get fit together"

2.

OMNIX
SUPERMARKET

In tot ceea ce face pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

3.

OMNIX
GRAND BALLROOM

OMNIX Grand Ballroom poate gazdui orice tip de eveniment, de la nunti si botezuri, targuri, prezentari de moda, lansari de produse, avand o capacitate de 250 de locuri la mese oferind una din cele mai bune bucatarii din tara. Salonul este multifunctional, poate fi organizat in functie de dorintele fiecaruia, iar noi oferim toate serviciile pentru a satisface exigentele dumneavoastra.

4.

Cabinet medical

Una din cele mai importante aspecte de care noi tinem cont este sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

In incinta ansamblului va facilitam accesul la un cabinet mediacal, ce va va oferi consultatii si servicii medicale.

5.

Bancomat

Oricand ai acces la banii tai!

Facilitati in curs de dezvoltare

1.

4 terenuri de tenis de camp (scoala de tenis de camp)

Cat de usor va va fi sa va treziti intr-o duminică dimineata, sa iesiti din scara blocului si sa mergeti pe terenurile de tenis din ansamblu? Fara aglomeratie, fara galagie si fara a va deplasa de la locuinta dumneavoastra!

Din dorinta noastra de a va oferi acces la cat mai multe activitati in aer liber, va punem la dispozitie terenurile de tennis, ba chiar o viitoare scoala de tenis cu antrenori personali si preturi avantajoase!

2.

2 terenuri multifunctionale (baschet, handbal, tenis de picior, volei, etc.)

Dorim sa va prezentam pe langa terenurile de tenis si alte terenuri de sport multifunctionale din ansamblul Omnix.

Deoarece vrem sa va furnizam un acces facil la miscare si implicit un stil de viata sanatos, ne-am hotarat sa dezvoltam si terenurile multifunctionale pentru Handbal, Voelei, Fotbal si Tenis de picior.

In perimetrul a 3000 de mp, veti avea o paleta larga de activitati sportive interesante si atragatoare.

3.

Piscina olimpica de exterior

Veti beneficia de asemnea de una din cele mai atragatoare activitati sportive pe timp de vara si anume inotul!Omnix City va ofera o piscina olimpica de exterior care va gazdui cursuri de inot si de gimnastica acvatica!

Dumneavoastra veti fi cei ce vor avea acces facil si direct la singura piscina olimpica de exterior din Voluntari chiar in complexul Omnix City.

4.

Un modern
centru de echitatie

Calaria este o disciplina cu foarte multe valente, unele practice, altele destinate recreerii. Calaria a fost, este si probabil va fi considerate in continuare un sport nobil si elegant, nascut din faptul ca in trecut era un mod de relaxare preferat de regi, nobili, aristocrati, in principiu oameni care faceau parte din elita societatii.

Noi cei de la Omnix va vom introduce in eleganta lume a echitatiei, Clubul este o oaza de verdeata si liniste, foarte potrivit pentru cei care vor sa descopere placerea calariei.

Pe langa lectiile de calorie care pot si primate de la instructorii clubului, doritorii de agreement Calare pot merge pe numeroasele poteci ce ne leaga de Padurea David.

Clubul are o cafenea si o terasa acoperita, unde se pot organiza la cerere chiar si receptii si aniversari private.

5.

OMNIX KINDERGARTEN

Suntem de parere ca primii ani in viata sunt cei mai importanti in dezvoltatea pasiunii pentru cunoastere, in acest scop, copii sunt antrenati intr-un mediu plin de informatii, care combina cu success metodele de invatare prin joc pentru a deprinde cat mai usor notiunile lingvistice si matematice precum si comportamentul in societate.

Predarea se realizeaza in paralel in limbile romana si engleza.

Aerul curat si exercitiile fizice sunt vitale pentru sanatatea si dezvoltatea armonioasa a fiecarui copil. Personanul nostru va urmari cu atentie implicarea copilului in diferitele activitati desfasurate.